20 cm x 20 cm

20×20 cm tegels, kleine patroontegels. Deze hebben wij bij PerfectStone. Tegels zijn er in alle soorten en maten en bij PerfectStone vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende keramische en natuurlijke tegels. Zo ook deze kleine, vierkante tegels die elk voorzien zijn van een uniek ontwerp. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, stijlen en kleuren. Bekijk het volledige aanbod online of kom langs in onze showroom en laat u verbazen.

Toont alle 11 resultaten

 

Wandtegels van 20×20 cm

Tegels van 20×20 cm hebben een klein formaat en brengen veel sfeer in huis. Deze tegels worden steeds populairder omdat ze speciaal, apart en uniek zijn. Het zijn niet de eerste tegels waar je aan denkt, maar ze creĆ«ren telkens een bijzonder gevoel in iedere ruimte. Je kunt deze tegels goed gebruiken als accent van andere tegels. Deze tegels zie je vooral op wanden binnenshuis. Maar buitenshuis zouden ze ook een tof en interessant effect kunnen geven. In ons assortiment vindt u wandtegels van 20×20 cm in verschillende kleuren en stijlen.

20×20 cm tegels in verschillende kleuren

Onze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder off-white, blauw, rood en een mix van kleuren. PerfectStone heeft tegels met een houtlook, een betonlook, verschillende patronen of complete marmeren tegels. Hierdoor kunt u deze unieke tegels met elke andere tegelsoort combineren. Laat u verbazen door ons assortiment.

Tegels en meer

Naast tegels hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan tegelbenodigdheden van Sopro, een toonaangevend merk in de tegelbranche. Wij hebben voegsel, nivelleringsmassa en maatemmers van Sopro, ideaal voor elke klus.

Wanneer u tegels koopt, wees u er dan van bewust dat het er altijd snijverlies ontstaat bij het leggen van tegels. PerfectStone raadt u daarom aan om een aantal extra tegels aan te schaffen om eventuele kleurverschillen te voorkomen. Laat ons u vooral adviseren als u hier niet mee bekend bent.

Weet u zelf niet precies welke tegels uw ruimte tot zijn recht laten komen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij voorzien u graag van een passend advies.