30 cm x 30 cm

30×30 tegels, die hebben wij bij PerfectStone. Tegels zijn er in alle soorten en maten en bij PerfectStone vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende keramische en natuurlijke tegels. Zo ook deze bijzondere, vierkante maat. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, stijlen en kleuren. Bekijk het volledige aanbod online of kom langs in onze showroom en laat u verbazen.

Toont alle 37 resultaten

Wand -en vloertegels van 30×30 cm

Tegels van 30×30 cm hebben een klein en vierkant formaat. Je ziet deze tegels vaak op wanden in badkamers of toiletten, of in zwembaden. In ons assortiment vindt u wand -en vloertegels van 30×30 in verschillende kleuren en stijlen. Deze veelzijdige tegels kunnen een gehele muur vullen of gebruikt worden als accenten. Ongeacht uw smaak en wensen, bij PerfectStone vindt u altijd uw perfecte tegel.

30×30 tegels in verschillende kleuren

Onze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder antraciet, bruin, beige, grijs, wit en zwart. PerfectStone heeft tegels met een houtlook, een betonlook, verschillende patronen of complete marmeren tegels. Hierdoor kunt u de kleine tegels met elke andere tegelsoort combineren. Laat u verbazen door ons assortiment.

Tegels voor iedereen

Ons assortiment bestaat uit wandtegels van 30×30 cm die geschikt zijn voor iedere ruimte binnen en buitenshuis. De tegels die geschikt zijn voor buiten hebben diktes van 20 mm. Naast tegels hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan tegelbenodigdheden van Sopro, een toonaangevend merk in de tegelbranche. Wij hebben voegsel, nivelleringsmassa en maatemmers van Sopro, ideaal voor elke klus.

Wanneer u tegels koopt, wees u er dan van bewust dat het er altijd snijverlies ontstaat bij het leggen van tegels. PerfectStone raadt u daarom aan om een aantal extra tegels aan te schaffen om eventuele kleurverschillen te voorkomen. Laat ons u vooral adviseren als u hier niet mee bekend bent.

Weet u zelf niet precies welke tegels uw ruimte tot zijn recht laten komen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij voorzien u graag van een passend advies.