80 cm x 80 cm

80×80 cm tegels, een aan populariteit winnende tegelmaat. Deze hebben wij bij PerfectStone. Tegels zijn er in alle soorten en maten en bij PerfectStone vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende keramische en natuurlijke tegels. Zo ook deze grote, vierkante tegels. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, stijlen en kleuren. Bekijk het volledige aanbod online of kom langs in onze showroom en laat u verbazen.

Toont alle 22 resultaten

Wand -en vloertegels van 80×80 cm

Tegels van 80×80 cm hebben een groot formaat. Deze tegels worden steeds populairder, met name met de komst van keramische tegels. Ze zijn haast niet meer weg te denken in de huiskamer of de tuin. Je kunt deze tegels goed en snel leggen in grote ruimtes. In kleinere ruimtes is het gebruik van deze tegel niet aan te raden omdat je dan vaak zit met een hoop snijverlies. Deze tegels zie je veel op vloeren in woonkamers en keukens. Uiteraard zijn ze ook geschikt voor wanden in en rondom het huis. In ons assortiment vindt u wand -en vloertegels van 80×80 cm in verschillende kleuren en stijlen.

80×80 cm tegels in verschillende kleuren

Onze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder antraciet, bruin, beige, grijs, wit en zwart. PerfectStone heeft tegels met een houtlook, een betonlook, verschillende patronen of complete marmeren tegels. Hierdoor kunt u de tegels met elke andere tegelsoort combineren. Laat u verbazen door ons assortiment.

Tegels voor iedereen

Ons assortiment bestaat uit wand -en vloertegels van 80×80 cm die geschikt zijn voor iedere ruimte binnen en buitenshuis. De tegels die geschikt zijn voor buiten hebben diktes van 20 mm.

Naast tegels hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan tegelbenodigdheden van Sopro, een toonaangevend merk in de tegelbranche. Wij hebben voegsel, nivelleringsmassa en maatemmers van Sopro, ideaal voor elke klus.

Wanneer u tegels koopt, wees u er dan van bewust dat het er altijd snijverlies ontstaat bij het leggen van tegels. PerfectStone raadt u daarom aan om een aantal extra tegels aan te schaffen om eventuele kleurverschillen te voorkomen. Laat ons u vooral adviseren als u hier niet mee bekend bent.

Weet u zelf niet precies welke tegels uw ruimte tot zijn recht laten komen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij voorzien u graag van een passend advies.