Houtlook terrastegels

Houtlook terrastegels

Terrastegels met een houtlook, een tijdloos en duurzame inzet van keramiek. In veel huizen en tuinen ziet men steeds vaker tegels met een houtstructuur van keramiek. Een houten vloer heeft een authentiek en karaktervol uiterlijk, die een huis of een tuin een prachtig uiterlijk geven. Houten vloeren zijn daarentegen wel gevoelig voor verwering, krassen, vlekken en hebben veelvuldig onderhoud nodig. Met houtlook terrastegels of vloertegels kunt u genieten van het authentieke en karaktervolle karakter van een houten vloer zonder de nadelen. In het verleden waren deze keramische houten vloeren nog vaak van slechte kwaliteit, tegenwoordig zijn ze niet meer van elkaar te onderscheiden.


De voordelen van keramische houtlook tegels

Er zijn tal van voordelen te bedenken die keramische houtlook tegels een geschikt (en beter) alternatief maken voor houten vloeren of wanden. Zo zijn keramische tegels enorm duurzaam, een gemiddelde keramische tegel gaat wel tientallen jaren mee. Deze tegels lijden daarnaast (haast) niet aan kleur -en kwaliteitsverlies. Dit duurzame karakter van keramische houtlook tegels en andere keramische tegels, komt door de oersterke eigenschappen van keramiek. Keramische tegels zijn bestand tegen slijtage, krassen en tegen vlekken. Deze bestandheid hebben deze tegels te danken aan de slijtvastheid van keramiek en het feit dat ze steen -en steenhard zijn. Dit maakt de vloeren ideaal wanneer u kinderen of huisdieren in huis heeft. Morst uw kind op de vloer? Geen probleem. Krast uw hond met zijn pootjes over de vloer? Geen probleem. Met keramische houtlook tegels kunt u zorgeloos genieten en kan eenieder in huis zijn gang gaan.

Het zorgeloos genieten komt ook ten volste terug in het onderhoudsarme karakter van keramische tegels. Een houten vloer heeft vernis, was of olie nodig om er verzorgd uit te blijven zien, houtlook terrastegels en andere keramische tegels hebben dit niet nodig. Hiermee bespaart u een hoop kosten maar daarnaast vermindert u ook het gebruik van chemische stoffen in huis of in de tuin. Keramische houtlook tegels zijn daarnaast enorm goede geleiders van warmte, wat het een enorm geschikte tegel maakt voor ruimtes met vloerverwarming. Deze voordelen maken de houtlook vloertegel een goed alternatief voor de standaard houten vloeren. 

Afbeelding van een keramische houtlook terrastegel of gewone tegel voor binnen in huis.

Zorgeloos genieten van uw houtlook vloer.

Een keramische houtlook terrastegel of vloertegel is het antwoord op het onderhoud van een houten vloer. Daarnaast maken vlekken en krassen geen schijn van kans op deze oersterke vloer -en terrastegels. Meer tijd voor u, om te genieten van uw vloer.

Het aanbod van PerfectStone

PerfectStone heeft een ruime collectie aan verschillende houtlook terrastegels en vloertegels. Door de enorme vraag naar houtlook vloeren en wanden is het aanbod hiervan alsmaar groter aan het worden. Inmiddels zijn er houtlook vloeren verkrijgbaar in tal van kleuren en met veel verschillende structuren. De inzet van keramische houtlook terrastegels of vloertegels is het antwoord op de vraag naar een houten vloer zonder onderhoud. Uiteraard is elk huis en elke tuin anders, waardoor de ene terrastegel of vloertegel mooier past dan de ander. PerfectStone biedt u advies en beantwoord graag al uw vragen over dit product. Wilt u een tegelvloer met een houtlook komen bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom, neem vooral contact met ons op.

  • © 2023 PerfectStone
Website realisatie door Pixel Creation