Keramische terrastegels

Keramische terrastegels

Keramische terrastegels, de ideale tegel voor buiten. Deze tegels brengen u een stukje Italiaanse Riviera. U ziet zichzelf toch ook al helemaal zitten met een cappuccino in de zon op uw stijlvolle terras? Met de keramische vloertegels van PerfectStone is dit helemaal mogelijk. Wat zijn keramische terrastegels? Het zijn stijlvolle, duurzame en oersterke tegels. Deze tegels hebben doorgaans een dikte van 2 tot 3 centimeter.

Daarnaast hebben keramische terrastegels een aantal voordelen ten opzichte van reguliere terrastegels. Zo zijn keramische vloertegels kleurvast, wat betekent dat de prachtige kleuren nog jaren mooi blijven. Daarnaast zijn de tegels krasvast, het verplaatsen van uw barbecue op het terras is geen enkel probleem. De tegels zijn voorzien van een antislip laag waardoor u niet onderuitgaat, zelfs niet wanneer het heeft geregend. De strenge winters in Nederland zijn ook geen probleem. Buiten het feit dat het zomergevoel wegebt bij dit soort temperaturen, kunnen keramische terrastegels enorm goed tegen vorst. Heeft u een mooi zwembad in uw tuin en wilt u deze afwerken met keramische tegels, geen probleem. De tegels zijn buitengewoon geschikt voor de afwerking rondom zwembaden. 

Dolce vita afbeelding het zoete leven cappuccino op het terras met keramische terrastegels

Dolce vita: het zoete leven

Deze keramische tegels toveren uw tuin om in de Italiaanse Riviera. Bekijk ons aanbod en begin aan uw ‘dolce vita’.

Keramische terrastegels in alle soorten en maten

Keramische vloertegels zijn er in veel verschillende maten en kleuren. Kiest u liever voor een houtlook of een patroontegel, deze hebben wij ook in ons assortiment. Het kiezen van een keramische tegel voor uw tuin is dus geen enkel probleem. Het leggen van een keramische tegel in de tuin is echter wel wat anders dan het leggen van een reguliere terrastegel. Normaal gesproken worden tegels gelegd op een zandbed, dit is jammer genoeg niet geheel mogelijk met keramische tegels. Een ondergrond voor keramische tegels, dient te worden opgebouwd uit verschillende fracties split. 

Het aanbod van PerfectStone

PerfectStone biedt verschillende keramische terrastegels voor buiten aan. Bekijk daarom onze collectie of neem direct contact met ons op. 

  • © 2023 PerfectStone
Website realisatie door Pixel Creation