Marmeren tegels: schitterende combinaties

Marmeren tegels: schitterende combinaties

Marmeren tegels, stijlvol, luxe en tijdloos. Het zijn klassieke en toch hippe tegels welke op het moment met een grote opmars bezig zijn. De tegels zijn geschikt voor op het toilet, in de badkamer maar zeker ook in andere ruimtes zoals de keuken, de hal of in de tuin. Onze marmeren tegels zijn er in vloer -en wanduitvoering. Het is belangrijk om naar de antislipwaarde van deze tegels te kijken. marmer (met een lage antislipwaarde) kunnen namelijk harstikke glad worden wanneer ze nat zijn. Tegels in de badkamer moeten dus een hoge antislipwaarde hebben, anders is het enorm gevaarlijk. Wij kunnen u altijd adviseren over de juiste (vloer)tegels. 

Marmeren tegels combinatie met blauwe felle kleuren op het toilet

Combineer marmeren tegels met felle kleuren.

Het combineren van marmer met felle kleuren is enorm populair. Bijvoorbeeld op een badkamer, een schitterend contrast.

Wil jij jouw badkamer of toilet een extra luxe uitstraling geven? Ga dan voor een combinatie van marmer en goud. Gouden kranen, gouden deurhendels en een te gekke zwarte marmeren tegel met gouden aderen, enorm luxe. 

Marmeren tegels zijn er dus in vloer -en wanduitvoeringen. Het is bijvoorbeeld hartstikke populair (en terecht!) om een ruimte een gehele marmerlook te geven. De vloeren worden hier dus (deels) door getrokken op de muren, dit zorgt voor rust & eenheid. Dit wordt bijvoorbeeld veel gedaan op achterwanden in de keuken of in de badkamer.

Een andere populaire manier van combineren met marmer is met kleurrijke keramische tegels. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de witte marmeren tegels af te wisselen met een bijzondere patroontegel of een kleurrijke hexagon tegel. 

De jarenlange ervaring in de tegelbranche bij PerfectStone stelt ons in staat om u goed te kunnen adviseren over het combineren met marmer en het uitkiezen van de juiste marmeren vloer -of wandtegels.

Heeft u vragen over marmer of over onze andere tegels? Neem dan contact met ons op. Kom langs in onze showroom.

  • © 2023 PerfectStone
Website realisatie door Pixel Creation