Over PerfectStone

Over PerfectStone

PerfectStone, is een onderneming gegroeid vanuit de toenemende vraag naar keramische tegels en toebehoren. De toenemende vraag heeft geleid tot een hoop nieuwe spelers in de markt, PerfectStone wil zich echter onderscheiden met haar deskundige advies en ruime aanbod. PerfectStone werkt vanuit het principe dat slechts het beste goed genoeg is voor de klant. Er is tegenwoordig een enorm aanbod aan keramische tegels, wat voor de consument tot een groot voordeel maar ook een groot nadeel leidt. Zo betekent een groot aanbod dat er veel verschillende soorten, maten en stijlen beschikbaar zijn. Dit betekent daarentegen ook dat consumenten moeten kiezen uit tienduizenden verschillende tegels, een ingewikkelde taak. PerfectStone wil de consument hier graag in ondersteunen. 

PerfectStone: Ervaring in de verkoop -en de aanbreng van keramische tegels

De oprichters van PerfectStone zijn jarenlang actief geweest in de wereld van keramiek en alles dat daarbij komt kijken. Deze ervaring en opgebouwde expertise heeft geleid tot een groot netwerk aan leveranciers. Een nauwe samenwerking met fabrikanten zorgt voor een breed doch zorgvuldig uitgekozen assortiment. De aangeboden tegels zijn allen van hoogwaardige kwaliteit. Met onze tegels, heeft u echt een stukje Italiaanse Rivièra in huis.

Naast de verkoop van keramische tegels bieden wij ook diverse tegelgereedschappen en toebehoren aan. Zo kunt u denken aan beitels, messen, voegmortels of speciale tegellijmen. De jarenlange ervaring in het zetten -en verkopen van tegels draagt bij aan het specialisme in montage van tegels en het aanbod aan toebehoren. 

PerfectStone: Ervaring in het transport van keramische tegels

De oprichters van PerfectStone bestaat voor een deel uit specialisten in de tegelbranche maar ook specialisten in de transportwereld. Het overhevelen van een grote hoeveelheid tegels in uw tuin? Geen enkel probleem. PerfectStone beschikt over de geschikte kanalen om uw transport mogelijk te maken. 

Wilt u meer weten over PerfectStone?

Mocht u meer te weten willen komen over PerfectStone dan bent u van harte welkom om de tegels te komen bekijken in onze showroom en om een kopje koffie te komen drinken. Wij gaan graag met u in gesprek.

Kom inspiratie op doen in onze ruime showtuin

Kom langs in onze showtuin in Nijmegen en laat je inspireren door ons ruime assortiment.

Meer informatie
  • © 2023 PerfectStone
Website realisatie door Pixel Creation