Tegel Showroom

Tegel Showroom

PerfectStone opent medio april 2022, haar eigen tegel showroom. In deze grote showroom zult u een breed aanbod aan keramische tegels, gereedschappen en benodigdheden ontdekken. Laat u verbazen door ons aanbod. Wij zijn, als bedrijf, enorm blij dat wij u (binnenkort) kunnen ontvangen in deze showroom. Tegels zijn namelijk een persoonlijk product, waarbij een gevoel en een aanraking een groot verschil maken. Het in de hand hebben van de tegel, het vergelijken met de kleur van uw vloer of wand of het simpelweg voelen van de textuur. Dit kan uw keuze vergemakkelijken. 

Onze tegel showroom

Deze tegelshowroom biedt u de mogelijkheid om de tegels in het echt te kunnen komen bekijken. Wij hebben meer dan 100 vloervlakken, maar ook onze wanden zijn voorzien van trendy tegelwerk. Deze showroom is er om u ons aanbod te kunnen showcasen. Wij hebben daarom ook ons best gedaan om unieke en bijzondere tegels te laten zien in deze tegel showroom. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over keramische tegels maar ook zeker voor vragen aangaande tegelgereedschappen of benodigdheden zoals lijmen en voegmortels. 

Momenteel zijn we bezig met het opzetten van deze showroom. Deze zal komen op de Stationsweg 19A te Nijmegen. Op deze locatie heeft voorheen ook altijd een tegelwinkel gezeten, PerfectStone zet deze trend met trots door. 

Zeker weten dat uw tegel in onze showroom ligt?

Mocht u er zeker van willen zijn dat uw favoriete tegel in de showroom ligt? Neem dan alvorens uw bezoek contact met ons op. Dan kunnen wij u precies vertellen of deze tegel in de showroom aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan leggen wij deze graag voor u neer. Kom snel kijken en laat u verbazen door ons aanbod.

  • © 2023 PerfectStone
Website realisatie door Pixel Creation